Horoskop za 6. april 2016. godine


ovan (21. 3. - 20. 4.)

Teško uspevate da se dogovorite sa kolegama. Proradila je vaša tvrdoglavost i nemate nameru da popustite. Niste spremni da se emotivno vežete i ostvarite stabilnu vezu. Zdravlje dobro.

bik (21. 4. - 21. 5.)

Trenutno ste skloni naglim promenama koje na svu sreću nisu loše po vas. Sa novcem ne raspolažete baš najbolje. Danas ćete kao magnet privlačiti suprotan pol. Zanimljivo veče.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Ne drži vas mesto. Kofer je uvek spreman. Kad rešite finansijske probleme, predstoji vam još jedno lepo kraće putovanje. Emotivno se sve više vezujete za nekog koga ste skoro upoznali.

rak (22. 6. - 22. 7.)

Ne znate šta ćete pre, a hoćete sve odjednom da uradite. To nije lako izvodljivo. Postoji mogućnost da na poslu načinite grešku. U večernjim časovima vam predstoji druženje sa prijateljima.

lav (22. 6. - 23. 8.)

Napredak u karijeri nepovoljno utiče na vaš ljubavni život. Pored vas, partner gubi samopouzdanje i pomalo je ljubomoran što vam sve ide lako. Finansije stabilnije. Zdravstveno se odlično osećate.

devica (24. 8. - 23. 9.)

Posao je sve obimniji pa je neophodno da budete efikasniji u radu. Na polju finansija je dobro. Brzo trošite, ali je i priliv novca sve češći. I pored svih obaveza, partneru ste veoma posvećeni.

vaga (24. 9. - 23. 10.)

Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da započnete vezu sa osobom koja je u krugu vaših prijatelja. Taj odnos vam može biti pravi podsticaj da napredujete i da dosta toga promenite.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)

Na poslu ste pod pitiskom zbog osobe kojoj se dopadate i koja nema nameru da odustane. Finansijska situacija nije potpuno stabilna. Problem sa kičmom se pogoršava. Obratite se lekaru.

strelac (23. 11. - 21. 12.)

U nedoumici ste kada je posao u pitanju. Morate biti sigurniji iako se stvari sporo odvijaju. Finansije još uvek nestabilne, ali se dobro snalazite. Doći će do susreta koji priželjkujete. Zdravlje dobro.

jarac (21. 12. - 21. 1.)

U karijeri brzo napredujete. Prati vas sreća. Sve što započnete, uspešno završavate. Odličan trenutak da krenete na sport i poboljšate kondiciju, ali ne preterujte. Moguće povrede.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)

Na poslovnom planu ima poteškoća, ali vi imate rešenje za sve. Finansijska situacija nestabilna. Posebno ste šarmantni i privlačni pa je u ljubavi veoma zanimljivo. Zdravstvena kriza će proći.

ribe (20. 2. - 20. 3.)

Danas ćete biti prilično rasejani. Biće vam teško da se koncentrišete i fokusirate na ono što radite. Ovo će se posebno odraziti na one koji studiraju, uče ili polažu neki ispit.