Horoskop za 5. april 2016. godine



ovan (21. 3. - 20. 4.)

Danas ćete biti mnogo opušteniji. Posao vam neće biti važan kao prethodnih dana. I ako niste zadovoljni platom, nekako uspevate da namirite sve potrebe. Predstoji vam lepo druženje.

bik (21. 4. - 21. 5.)

Trenutno ste povučeni u svim sverama života. Najviše vas opterećuje zdravlje koje je u ovom periodu osetljivije. Ipak, u poslu niste posustali. Ubeđeni ste da partnera dobro poznajete.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Na poslovnom planu nema promene. Sve je relativno dobro i prema vašim očekivanjima. Na emotivnom planu vas očekuje uzbudljiv period, prepun iskušenja kojima treba da odolite.

rak (22. 6. - 22. 7.)

Polako se spremate za nove i rizičnije poslovne poduhvate. Samo hrabro, imaćete uspeha.Dopada vam se neko sa kim radite. Ništa se neće promeniti ukoliko ne pokažete više hrabrosti.

lav (22. 6. - 23. 8.)

Danas ćete biti u prilici da nešto što ste pokrenuli u razgovoru sa kolegama, privedete kraju. Rezultat vas možda neće zadovoljiti, ali ćete bar znati ko vam je prijatelj.U ljubavi lepo i stabilno.

devica (24. 8. - 23. 9.)

Danas na poslu možete očekivati određene promene. One mogu biti vezane za sam način poslovanja,ali i za zaradu koja će u buduće neće biti fiksna već će zavisiti od vašeg zalaganja. Zdravlje dobro.

vaga (24. 9. - 23. 10.)

Još uvek najveći problem imate u porodici. Atmosfera je prilično napeta i tako će biti još sutra. Možda i nije sve toliko strašno koliko vam se u ovom trenutku čini. Samo ste malo osetljiviji.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)

Ako tokom današnjeg poslovnog razgovora budete brzo doneli odluku, nadajte se profitu. Situacija će zahtevati da budete malo oštriji, ali i korektni. Osoba za koju ste zainteresovani misli na vas.

strelac (23. 11. - 21. 12.)

Preko ljudi koje poznajete ili sa kojima se družite, možete profitirati prilično neočekivano. U porodici imate podršku kad zatreba. U ljubavi se opirete bez potrebe. Već ste se zaljubili.

jarac (21. 12. - 21. 1.)

Polje karijere je potpuno stabilno i ako već sutra nećete imati takav utisak. Ukoliko niste u vezi, novu ljubav možete upoznati preko prijatelja ili se možda već družite sa njom. Vitalni ste i zdravi.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)

Ljubavna veza je sve stabilnija, ali postoji mogućnost da se u poslednjem trenutku predomislite i odete na drugu stranu. Dosta ste neozbiljni i nespremni da prihvatite odgovornost, a to je jako važno.

ribe (20. 2. - 20. 3.)

Imate veliku pomoć od prijatelja i puno sreće ukoliko radite privatni posao. Tek sada se može reći da ste došli do zadovoljavajućeg nivoa. Finansije su stabilne, posebno kod članova porodice.