Horoskop za 8. april 2016. godine

ovan (21. 3. - 20. 4.)

Sve porodične nesuglasice ostavljate iza sebe i spremni ste na kompromis. Očekujte još jedan novčani dobitak od člana porodice.Dobra komunikacija. Na polju braka manje prolazne trzavice.

bik (21. 4. - 21. 5.)

Tokom dana ćete biti nervozni i skloni burnim reakcijama. Na poslu nije povoljan momenat za bilo kakve promene. Sačekajte da prođe malo vremena. Ako ste u vezi, novac dobijate od partnera.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Ako ste privatnik, na poslu možete očekivati dobar promet, posebno
ako radite sa hranom. Porodica je finansijski stabilna pa je i raspoloženje sjajno. Predstoji vam lepo zajedničko okupljanje.

rak (22. 6. - 22. 7.)

Danas ćete se osećati sjajno tokom celog dana. Saradnja sa kolegama će biti veoma produktivna. U porodici može doći do nepovoljnih promena, ali privremeno.Uveče se opustite u krugu prijatelja.

lav (22. 6. - 23. 8.)

Nemojte započinjati ništa novo na poslu, već se pripremite za bolju
priliku. Manji dobitak. Postoji mogućnost da dođe do uznemirujućeg ljubavnog susreta.Možda je bolje da ga odložite.

devica (24. 8. - 23. 9.)

Evo još jednog povoljnog dana za učenje, polaganje ispita i lični
napredak. Mogući neočekivani troškovi, ali se nemojte nervirati.Poteškoće će kratko trajati.Sa partnerom dobro funkcionišete.

vaga (24. 9. - 23. 10.)

Raspoloženje vam se menja iz časa u čas zbog preterane emotivnosti.Stalo vam je do odnosa u kom ste trenutno, ali je potrebno da prevaziđete razlike i prihvatite partnera sa svim manama.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)

Spremate se da svu svoju energiju uložite u posao koji ste pomalo
zapostavili. Novac često imate preko partnera. Predstoji vam zajednički izlet. Mogući problemi s donjim delom nogu i venama.

strelac (23. 11. - 21. 12.)

Na poslu će dan proći lepo. Bićete opušteni i raspoloženi za šalu.Očekuje vas solidan priliv novca.Svađa sa prijateljem. Na emotivnom planu obostrano
razumevanje. Zdravlje dobro. 

jarac (21. 12. - 21. 1.)

Na poslu su moguće iznenadne finansijske komplikacije prolaznog karaktera. Nema razloga za preteranu zabrinutost. U ljubavi vas očekuju prijatni trenuci tokom izlaska. Zdravlje stabilno.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)

Ako ste u braku, polako ulazite u period nestabilnosti koji će biti uslovljen vašim čestim ispadima i pojačanom nervozom. Ako se uzme u obzir da drugi nisu krivi, onda ne treba ni da ispaštaju.

ribe (20. 2. - 20. 3.)

Radujete se predstojećem kraćem poslovnom putovanju. Postoji mogućnost da vam se i partner pridruži. Možete biti spokojni, sve će ići po planu i prema očekivanjima.Reč je glavni adut.